×

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare.

close

[vc_row][vc_column width="1/1"][vc_column_text]

Conditii de livrare si returnare

   Livrarea  este GRATUITĂ pentru comenzi peste 299 lei in toată rețeaua Fan Courier (daca localitatea dvs. nu se află in rețeua Fan Courier si este necesara achitarea unor sume pentru km suplimentari, vă vom contacta pentru a stabili o modalitate de livrare convenabilă în cazul respectiv).

   Produsele din magazinul nostru se afla pe stoc si se pot expedia imediat. Comanda plasata se expediaza in aceeasi zi sau in urmatoarea zi lucratoare, iar livrarea prin Fan Courier se face in general in alte 24 -48 de ore (lucratoare) cu exceptia perioadelor in care serviciile de curierat sunt aglomerate.

   Conform legislației în vigoare returnarea produselor se poate face în termen de 14 zile de la primirea coletului ( în perfectă stare si fără urme de folosire).Restituirea sumelor achitate ( fără taxele de curier , de expeditie sau retur) se face in maxim 14 de zile de la receptionarea returului in contul bancar comunicat de catre client.

IMPORTANT: Nu expediați coletul cu produsul returnat cu plata ramburs sau fără a plăti transportul acestuia! Va fi refuzat fără nici un fel de notificare. Returul se poate trimite doar prin Fan Courier (nu acceptam retururi prin Posta Romana).

    Pentru retururi vă rugăm să ne contactați în prealabil pe formularul de contact sau pe adresa de mail contact@envyta.ro.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Menu

Setari

Distribuie